Ēdināšanas pakalpojumu speciālists
About study program
ŠĪs programmas absoventi iegūst ēdināšanas pakalpojumu speciālista kvalifikāciju, kas nodrošina prasmi sniegt ēdināšanas pakalpojumus, vadīt ēdināšanas komersanta ražošanas un apkalpošanas procesus, veikt uzskaiti un atskaiti, plānot un organizēt darba uzdevumu izpildi, sazināties ar viesiem, pieņemt pasūtījumus un organizēt to izpildi, kā arī sastādīt ēdienkarti, veikt kalkulāciju, sadalīt darba uzdevumus un kontrolēt to izpildi.
Detailed information
http://uznemsana.pt.edu.lv/index.php/profesijas/10-priekuli/dienas-nodala/profesionalas-videjas-izglitibas-programmas/9-edinasanas-pakalpojumu-specialists | |
Form | Full time |
Pre-education | Primary |
Duration | 46 |
Qualification | Vocational |
Available languages | Latvian |
Available employment
Study programs you might be interested in
Poligrāfija un izdevējdarbība
Rīgas Valsts tehnikums
- 8 recommendations
Inženiertehnika, mehānika un mašīnbūve
Rīgas Tehniskā universitāte
- 25 recommendations
Pārtikas kvalitāte un inovācijas - akadēmiskās izglītības bakalaura studiju programma
LBTU - Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitāte
- 14 recommendations
INŽENIERMEHĀNIKA
Rīgas Tehniskā koledža
- 13 recommendations
About school
Vidzemes Tehnoloģiju un dizaina tehnikums
Tehnikuma vērtības:
PROFESIONALITĀTE jeb meistarība darbos un vārdos
SADARBĪBA jeb dalīšanās, mācīšanās un strādāšana, sniedzot atbalstu cits citam
ATBILDĪBA jeb pienākuma apziņa par individuālu un kolektīvu rīcību, lēmumiem un to rezultātiem
Mācību process notiek divās vietās - Cēsu pilsētā un no tās 6 km attālumā esošajos Priekuļos. Cēsīs profesiju apgūst IT, koka un dizaina jomas pārstāvji, bet Priekuļos jaunieši lauksaimniecības, auto, enerģētikas, būvniecības un ēdināšanas nozarē.